dijous, 9 de febrer de 2012

Etiquetes

Per a tots els tipus d'impressores industrials que emprem en els diferents entorns, es requereixen etiquetes específiques que permetin gravar la informació adient.

Els principals tipus de suport físic són 3:

- Etiquetes de transferència tèrmica, les quals requereixen una substància d'impressió com la cera o o la reïna. Aquestes etiquetes permeten una impressió de llarga duració, molt adequada a entorns hostils com els industrials.

- Etiquetes de paper tèrmic, on la mateixa etiqueta està preparada per imprimir-se a l'aplicar calor. Vàlida per aplicacions on la impressió no hagi de tenir molta durada.

- Etiquetes sobre materials sintètics, on emprant un material de transferència tèrmic s'imprimeix sobre diferents materials com el polipropilè, que ens permet una major durada en el temps de la impressió.

El subministrament acostuma a ser en rotlles de diferent longitud, i amb encunys preretallats adients al tipus de servei que donaran.

També tenim l'opció de les targetes de radiofreqüència en els formats estàndards RFID o NFC.


Aquestes etiquetes disposen d'un circuit electrònic de mida diminuta, amb més o menys capacitat de memòria i velocitat. A més a més incorporen una gran antena, ja que la seva característica primordial és que no necessiten, en la majoria de casos, alimentació per funcionar. És l'aparell lector/gravador extern qui proveeix el corrent suficient a través de les ones de ràdio per poder fer-la funcionar.

Es subministren en multitud de formats segons les necessitats d'ús.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes