dilluns, 2 d’abril de 2012

Roda i nota de premsa de la LMLP 2012

Ponent 2002, com a empresa organitzadora de la Lleida Magical Lan Party, ha participat avui a la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, i ha signat un acord de col·laboració amb el Parc Científic per l'ús de les instal·lacions del Magical Media. L’Ajuntament de Lleida col·labora, mitjançant el Parc Científic, cedint les instal·lacions i donant suport a la promoció de l’esdeveniment.L’esdeveniment informàtic reunirà els seus seguidors els dies 18, 19 i 20 de maig al plató 1 del Magical.


Enguany la Lleida Magical Lan Party contarà de nou amb ExpOtaku, amb el Manga i l’Anime. Mitjançant ExpOtaku, es podrà gaudir de AnimeMusicSongs, Challenge Accepted!, Concurs de curts Frikis, videojocs, vampiros Victim, Freaktionary, gincanes, ImitaMEME, Karaoke

La Lleida Magical Lan Party ofereix als participants i visitants diferents activitats per gaudir d’una múltiple oferta d’entreteniments:

Seminaris sobre tecnologies audiovisuals: edició de vídeo, so Dolby, edició de pel·lícules 3D.

Tornejos de jocs en línia.

Creació de la ciutat virtual de Lleida mitjançant Minecraft, un conegut joc de moda de creació de mons virtuals en 3D.

Campionat nacional de Modding per personalitzar ordinadors. Enguany es farà una edició nacional única a la Lleida Magical Lan Party.

Xerrades i cursos sobre programari lliure.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes