dijous, 18 d’octubre de 2012

Liquid Galaxy LAB: Conveni de col·laboració per desenvolupar la tecnologia Liquid Galaxy

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida i Ponent 2002 han signat un conveni de col·laboració pel qual totes les parts col·laboraran en el desenvolupament de la tecnologia Liquid Galaxy de Google.
                   
En aquesta línia de col·laboració, l'EPS ha assignat inicialment a un doctorand el desenvolupament de la seva tesi doctoral basada en el Liquid Galaxy i les diferents aplicacions que s'hi poden desenvolupar.
A més, en els propers mesos es pretén, també, assignar diferents estudiants a projectes de final de carrera, els quals seran presentats a Google en el Google Summer of Code 2013, iniciativa mundial de l'empresa número u d'Internet on premien a alumnes que desenvolupin projectes innovadors dins de les tecnologies de codi obert.

                              
Ja en la posada en marxa del Lleida Liquid Galaxy es va iniciar aquesta col·laboració quan l'estudiant Arnau Dalmau va obtenir matrícula d'honor pel seu treball.

La tasca de Ponent 2002 serà la d'assessorar i coordinar els diferents projectes i els seus objectius amb el grup internacional afavorit per Google que treballa en aquesta àrea i amb el qual Ponent 2002 manté una estreta col·laboració.

Tanmateix, el Parc Científic, dins de la seva iniciativa de laboratori TIC, oferirà un espai físic a l'edifici H1 del parc on puguin desenvolupar aquestes activitats d'investigació.

Aquestes activitats i altres en elaboració i de proper anunci, estaran ubicades sota el nom de Liquid Galaxy LAB.

                            

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes