dijous, 21 de març de 2013

QR Web Phone, nou producte pel mercat de la fruita i la hortalissa.

Basant-nos en la nostra aplicació i experiència en Traçabilitat, presentem una nova aplicació més orientada a la promoció i al marketing del producte: QR Web Phone.

Es tracta d'emprar la técnica dels anomenats codis QR en la promoció de les fruites i verdures que es produeixen en cooperatives i centrals de fruita, amb l'objectiu de donar al client final una informació directa desde el lineal sobre el producte en concret o en caixa. Aquesta informació està basada en una web disenyada específicament per a teléfons mòbils (que es el que el comprador porta al damunt quan està al lineal del súper), i en el seu propi idioma.

Es a dir, el codi QR col.locat a caixa o a la peça (o borsa) enllaça a través de l'aplicació de lectura de codis bidimensionals que els mòbils incorporen quasi tots i que si no es descarregable gratuitament, a una web dissenyada per mòbils i en l'idioma específic del pais destí, anglés, alemany, francés, etc.
Es poden disposar de tants QR específics per cada fruita i cada pais (idioma) que es desitjin.


Tanmateix el contingut a publicar es 100% personalitzable a la plana web mòbil, fent focus en aquelles característiques que més interesin al comercialitzador tenint en compte el públic i pais destinatari del seu producte.

La posada en marxa d'aquest sistema es independent de l'aplicatiu de traçabilitat o gestió de que disposi l'empresa comercialitzadora, ja que ens integrem amb altres programes apart de treure les etiquetes ja
directes desde el nostre programa PK2-Traza.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes