dimarts, 9 d’abril de 2013

Google Summer of Code 2013, Ponent 2002 ha estat triat com a mentor dins del projecte Liquid Galaxy.


Andreu Ibàñez, el nostre responsable de producte i líder del projecte Liquid Galaxy LAB, ha estat seleccionat per Google per a participar com a mentor en el Google Summer of Code 2013, dins del projecte Liquid Galaxy:


El GSOC es una iniciativa de Google per la cual esponsoritza desenvolupaments sempre relacionats amb tecnologíes obertes, a estudiants universitaris en els seus projectes de final de carrera o similars. Google selecciona en una primera instancia a organitzacions i projectes, i després, a través de tot un complex procés, recull propostes dels estudiants i les acepta, o no. Els estudiants son pagats pel projecte, pasant-se tot l'estiu programant, o com diuen a Google, girant bits i no hamburgueses: "flip bits, not burguers".
Els nombres son importants, 177 organitzacions mentores han estat seleccionades aquest any, i s'espera que es seleccionin uns 1.700 projectes de tot el mòn entre més de 20.000 sol.licituts.

Com es pot veure a la página https://code.google.com/p/liquid-galaxy/wiki/GSoC2013Ideas
Andreu Ibàñez col.laborarà en el projecte Liquid Galaxy com a mentor d'aquells alumnes que siguin triats per Google, en col.laboració amb altres experts mundials d'aquesta tecnologia.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes