dilluns, 29 d’abril de 2013

Nou producte QR per l'Arborètum, el jardí botànic de #Lleida

El passat 26 d'abril va obrir les portes a les visites en general l'Arborètum, instal.lació lúdico-educativa del Parc Científic ubicada al Campus d'Etsea.


Desde Ponent 2002 em tingut l'oportunitat de treballar en el projecte i aportar el nostre granet de sorra amb una técnica que coneixem bé: els codis bidimensionals.


Dins de l'Arborètum es troben una sèrie de cartells informatius sobre els biomes, zones i espècies, i en ells adherits un codi QR. Escanejant-lo permet accedir desde quasi qualsevol  telèfon a una locució de veu sintetitzada amb més informació, en lo que es el nostre producte Audioguia QR.
No necesariament ha de fer-se amb un smartphone, sols es necesita que el telèfon disposi de l'aplicació de decodificar QR i de connexió de dades, cosa que tenen el 100% de telèfons de fins a 3 anys d'antigüitat, i aixó si, l'accés a dades ja es depenent del consumidor i el que tingui contractat amb el seu operador mòbil.
Aquesta locució aporta un grau d'accesibilitat per a invidents, ja que poden accedir a la informaciò sobre la zona o en un futur proper espècies, d'una forma auditiva, obviament un cop escanejat el QR que pel seu tamany es relativament fàcil i sobre tot molt ràpid.

Ademés el QR porta insertat el logotipus de l'Arborètum, donant-li una notorietat i promoció de marca. I obviament el QR es pot llegir, malgrat incorpori el logotipus de l'Arborètum.

 

A Ponent 2002 som especialistes en codis bidimensionals, disposant de productes i serveis per als nostres clientes que anualment etiqueten millions de productes amb aquests codis, sobre tot pel mercat de la fruita i per la nostra especialitat de traçabilitat arqueològica.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes