diumenge, 5 d’agost de 2012

QRs SONORs

El nostre innovador producte QRs SONORs consisteix en emprar uns codis QR personalitzats amb el logotipus del client i de color a triar, i que enllacen directament a una veu sintetitzada disponible en múltiples idiomes.


El tamany del codi pot variar segons la necesitat d´ús, de 1x1 a 5x5 centímetres normalment, encara que també podem miniaturitzar-los a extrems molt importants, basats en la nostra experiència de siglat per a jaciments arqueològics, fins a codis de 5x5 milímetres (sense incloure logo en aquest cas, i en format de codi Datamatrix i no QR)

Les aplicacions més importants del QRsSONORs son les turístiques i museístiques, a on el codi linca directament a una url que ha estat tractada per un sistema de sintetització de veu artificial. Amb la veu generada el visitant sent un contingut referent a l'ubicació o objecte a on està el codi.

El fet d'emprar veu sintetitzada aporta una important reducció de costos si s'hagués de fer amb locutors profesionals i amb idiomes i lloguers de sala de locució. A l'hora té una componenta robòtica, la veu es molt bona, però no es humana.

Altra connotació important es que els continguts poden ser modificats amb el temps, sense haber de cambiar el codi QR, i solsament tenir que refer la síntesi de veu.

Entreguem els codis QR impresos sobre vinils amb tintes i adhesius especials, que guaranteixen la seva durada fins i tot en les condicions més hostils a l'interpèrie, sol, pluja i aire.

Eixemples:

- Veu en català
- Veu en Castellà
- Veu en Anglès.
- Enllaç universal desde un sol QR a diferents idiomes.

En el qual cas, i per no haber de posar múltiples idiomes, ubiquem una plana web intermitja que permet al visitant seleccionar el seu idioma, per acte seguit sentir la locució.

Eixemple de senyalètic a l'Arborètum de Lleida amb QRs SONORs:


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Premium Wordpress Themes